Om Golfaren - Robert Skyttberg

Hej, Jag heter Robert Skyttberg och driver Golfaren.se och tillhörande Twitter- och Instagram-konto.

Jag bor i Särö en bit utanför Göteborg på västkusten med min familj(fru och tre barn) och jag är relativt nybliven golfgalning som tycker det är kul att också dela med mig av vad jag håller på med inom golf.

Till vardags kör jag eget på Robert Skyttberg AB som systemutvecklare/frilansare. Tidigare har jag jobbat som CTO(Chief Technical Officer) på en startup som heter Greenfee365. Jag var den förste in på företaget och har byggt upp sajten till vad den är idag tillsammans med ett par andra i mitt team. Greenfee365 är en sajt som gör det superenkelt att boka tider direkt på golfbanor runt om i Europa(tänk hotels.com men för golf).

Jag har alltid haft ett intresse för Golf men av någon anledning har det aldrig riktigt blivit av att jag tagit tag i det och skaffat grön kort. Men när jag började jobba med att bygga en webbplats där man säljer tider för att spela Golf kände jag att nu måste jag ju börja spela golf. Sagt och gjort, hösten 2018 gick jag en helgkurs på HGC för att ta grönt kort.