Recension: Stora Lundby GK

Recension: Stora Lundby GK

2 min läsning Av: Robert Skyttberg

Sen med denna recension men här kommer en liten rapport från 20 maj då jag spelade med min vän Filip, 18 hål på Stora Lundby GK.

Banan finns en bit utanför Göteborg, ligger fint och känns mysigt när man kommer fram. Väldigt trevlig personal i receptionen för dagen 😀.

Tees

Tees var nog det som var mest i underkant när jag tänker på skicket på banan. Samtidigt, det var rätt tidigt på säsongen så de blir nog bättre och bättre.
Betyg: ⛳⛳ Mindre fina tees

Layout

Layouten på banan var lurig, en bäck som rinner genom hela banan och var i spel mer eller mindre på varje hål kändes det som, vilket är kul då man behöver verkligen planera sitt spel och ha koll på sina slaglängder. I början var det lite frustrerande att inte kunna riktigt se var bollen landar då man slår över mark som är höjd på mitten som gör att du tappar bollen när den ska landa.

Betyg: ⛳⛳⛳

Vyer

Greener

Mycket bra rull på greener och väldigt fina för vilket tid på säsongen vi var där. Gick rätt bra att få stopp på bollen vid inspel också.

Betyg: ⛳⛳⛳⛳ Filip siktar in sig

Prisvärt

Relativt tidigt på säsongen så tycker jag banan var i helt okej skick, där de flesta greener var i bra skick. De tar golfhäftet också vilket gör att det blir bra pris för vad man får.

Betyg: ⛳⛳⛳